Google+ Followers

Thursday, 28 November 2013

Zaman remaja lah sangaaattt

Salam uollss...

Dari tdi nak update...tpi ada je
halangannya..nak share2 juga gmbr2 tp besokla..in Shaa Allah bila aku rajin yeee...*perasan mcm retis pula..hohoho..

Tiba2 aku tringat zaman remaja ku yg tlah pun brlalu..masa tu aku form4 rsanya..aku ada bmnat dgan senior aku..pndgan akula dia ni orgnya memg hnsem, kulit putih memg baik..tp pendek!!aku lg tggi dr dia.wahahahah*minta maaf ye..jgn ambil hti*nak d jdikan cerita, aku luahkanla isi hti ini pda senior prmpuanku.bukan direct dgn dia ok..*malulah I hahhahah..dan tanpa pngetahuanku, senior prmpuan ku tu tolong sampaikan pada dia..tp masa tu year end da..nak cuti sekolah da..tp aku lgsg xtau yg senior lelaki aku tu dah tau aq suka dia!! HAhahha...namanya biarla aku bgi huruf je Mr. F..hohoho

Then one day, msa tu aku study diploma da..F add aku kat facebook so approved je la kan..xkanlah nak sombong xkena tmpt..hihii.then kami start chating la gitu dan dia memulakan cerita pasal aku suka dia! Malunya I!!!! Oh my~~Then aku mengaku okay aku suka dia..hahahahahha..lpas tu nak cover line la knun, so aku cakap "aku suka masa kat sekolah je..skrg x suka da..alaaa budak2 biasala.." hahaahahah *boleh pcya ke??? Aku lgi x pcya pda diri aku ni..ada2 je la...

Tp lpas tu aku deactive fb aku tu sbb aku da ada buat fb baru pulaa..nak privasi la knun..tp memg ada crta juga knp aku buat fb kedua..okay nnti tu aku update lain kali yeeee...skrg zaman nak ingat balik semua yang pernah aku hadapi..sbb aq buat blog ni pun aku nak luahkan dan ceritakan je psal hdup aku..xda tmpat nak meluah ni..hohoho..

Until then, c u next time laa..hehhehe..nite2 people~~

No comments:

Post a Comment