Google+ Followers

Thursday, 9 January 2014

coming backkk (Part 2)

olaaaaaaaaaaaaaa...jom sambung cerita hr tu...*yg g Utara tu..yoyo oh je la*

23hb~ aku dan kawan2 ku (sue,wawa & ijah) bertolak dri Perlis ke Kedah ikut keretapi..*1st time naik actually..hihi* perjalnan 1jam lbih juga dan selama itu juga kami berdiri okay sebab seat hanya di bagi kepada penumpang yg pergi jauh..penat x terkata la..lagipun banyak stesen yang kami singgah. Da sampai tu kami d jemput oleh family wawa, pergi makan then balik rumah rehatkan badan.. Esoknya kami bertolak ke Penang!! Kedah kami memang x round la sebab xcukup masa..kami actually nak g Pesta Penang! hihihihi.. tapi sebelum tu kami g Batu Feringgi..kalu nak mandi sedia bawa bajula yerrr.then p airpot nak tanya pasal barang2 kami la..kan bawa banyak barang so kena tambah luggage 20kg*pinggan mangkuk tu buat berat..hohoho*..sampai kat Pesta tu pun da malam, kami round2 beli barang la..murah2 okay macam kat bandle tu..xcaya korang p la sana..ada fun fair sekali juga..parking jangan tanya kalau lambat p sana memang susah dapat parking dan jalan jammed..and parking fee mahal sampai rm7 1parking..

25hb~kena bertolak awal sebab tiket dari Penang ke KL jam 9 pagi..nak check in lagi, nak urus luggage lagi..memang kena awal..then tiket dr KL to KK jam5 petang...bangas tunggu kat airpot KL tu..hehehehehe.. akhirnya jam8 sampai juga destinasi kami..ada delay sikit la gara2 hujan lebat masa tu. kami ikut MalindoAir not bad la..try naikla yer..hihihihi

okay setakat ini saje la cerita saya..actually bnyak bnda sya xmntion lagi tapi cukupla setakat ini sahaja..so if korang ada apa2 nak tnya boleh jer komen, in shaa allah dapat jawab...*agak yakin ya d situ*.. so have a nice day people...

2 comments: