Google+ Followers

Tuesday, 8 April 2014

macam chipsmore!!!!

Assalamualaikum salam sejahtera salam 1 malaysia everibodi...

Lamanya x update my blog trcinta ini..almost 3 months oooo...many things happened to me in this 3months actually.kebanyakkannya memg dr segi kerja la.. so I nak cerita juga nak luahkan yg terpendam d hati ni..chewahhhhh~~

Xtau d mana nak mula n mcm mn nk mula..but I tell u I kerja dah sthun..hari2 stress.xda 1 hari pn x stress ok..yes memg btul xda kerja yg x stress..tpi pihak atasan ni lain skit perangainya..byak2 bos aq jumpa n aq bkhidmat xpnah jmpa mcm ni.bayangkanlah apa pun aq nak buat dia mesti busybodi.smpaikan ke tandas dia tnya buat apa d tndas..excuse me??? Wat the fish la org bgtu kan..kwn2 aq ckp dia suka aq but heyyy laki org tu agak2 la..but memg ble tau la stailnya layan aq..im just so scared..y is always me tkena laki org ni..Then 1 day ada bbrapa org staff baru masuk n ada kerani wanita..Oh Alhamdulillah ada teman..just call her kak su (not her real name..sori just cant tell u..secret recipe ya.heheheh)

So d pendekkan cerita,d opis aq tu ada yg bawa mulut n repot psl aq dgn bos tu.balik2 bos aq pggl aq..aq dah rasa fed up ok..bnci tahap gaban nak tgok mukanya..kalu korang d tmpt aq memg korang pn akan rsa apa yg aq rsa..kerja aq slma sthun tu adalah opis hour but kerja aq yg actually adlh shif. Aq xbuat hal pun tp d sbbkan mulut2 perepot yg koropot tu merepot, naaaaa everythg tunggang langgag n I kena halau dr opis pntdbirn tu n masuk shif..ptma kali im feeling sad..yala kna halau bgtu jak.dgn kak su okay..hahhahaahha..besoknya kak su kena pggl balik aq jak tdak..stiap yg blaku mesti ada hkmahnya kan..

But now im always happy smpai I gemuk ..makannnn sajaaaaa..yey..hahahhha..dah kurang skit fkir2 n jmpa org yg x spttnya..lpas dr sna org gila tu buang muka dgn aq if ada tjmpa..sakit hati memg tp biar kan saja la..org bgtu tu terencat akal blajr tinggi2 pn kalu xble bsikap pro n sntiasa pntingkan diri sndri memg x kemana pn..right guysss??? So im moving on..xkisahla I malas I nak fkir org bgtu yg xpnah hargai penat lelah kita bkerja..dah pndah opis ke asrama, so xde komputer n intrnet laaa. Tpksa hrapkan hapek saja.hahahahah

So now u olls tau aq kemana mghilang la kan...hal peribadi pn byak blku but its okay I just smpan d dlm hti sbb its privacy..hihihi..

To be continued....

No comments:

Post a Comment