Google+ Followers

Wednesday, 8 January 2014

Addicted to novel!!!

haiii uollsss....salam...

seperti biasa, hri ni aku keja..tapi aku xbuat keja pun...aku hadap komputer tengok Running man!!..*bahagia yooo hahahahah*..keja tu nantila buat really2 malas...wahahahahahah

hobi aku masa study dulu adalah baca novel tauuu..mesti korang pun suka kan..tapi aku pnjam je dari kawan2..xbeli pun..jimatla katakan..hahahahaha..so kawan2 aku yg ada novel tu memang ksianlaaaa...hahahhahah...

sekarang dah keja, so adalah duit nak beli kannnn...tapi setakat ni novel yg aku kumpul dalam 15buah kott...ada lg beli dlu tapi hilang dah..ahhaahah..aku ni kalau baca novel 1hri boleh habis aku baca tapi dgan syarat aku xde keja yg lainlah..maksudnya aku hanya duduk membaca sorang2,...*kecuali lapar baru nak gerak..hahhhahh*

so baru2 ni ada sales tau kat kedai Popular...apa lagi pajakla..hahahahaha tapi novel yg aku nak xde la..sedihhh..korang nak tau 3buah aku ambil sekali...hahhahahaha..nama novel tu;

*maaf jika aku tak sempurna by acik lana
*hello Mr Perfect by waniey zakaria
*Doktor cinta by dyadila

so dengan semangatnya aku baca dulu novel yg btjuk hello Mr Perfect..dan uolls nak tau, dah seminggu aku beli novel ni tapi belum pun habis baca..aku pun xtau la kenapa..selalu je malam nak tidur awal..takpela if bangun awal ini tak, memang bangun lewat setiap hari.hahaahahahahha..yg lagi dua tu blum sntuh langsung..masih tersimpan rapi dalam rak..*weeeeeeeeeeee

uolls tau tak wayang kat TV3 jam7 malam...'Ariana Rose'..aku ada baca novel tu kat internet, actually tajuk novel tu "The Wedding Breaker by Evelyn Rose"..aku ingatkan bahasa inggeris almaklumlah lemah..tapi rupa2nya melayu juga..waahhh excited okay aku baca tapi xla semua dapat baca kat internet tu kena beli juga buku dia..tak suspenla cerita kan..uolls tau masa aku baca kat internet tu, aku dah terbayang pelakon Fathia dengan Keith Foo..romantisnyaaaaaaa.jalan ceritanya seriously sangat best..sebab xsama langsung dengan kebanyakan novel2 tau..*sory yerrr bukan perli tapi pendapat saje*..so aku decide nak beli novel tu even novel yang aku baru beli tu belum habis baca..*nafsu2..ish3*..lagi satu novel yang aku nak beli..Tajuknya "Bukan Aku Tak Cinta"..drama ini dilakonkan oleh Sharnaaz dengan Nelydia..*sebulan ikat perut la macam ni*fuhhhhhh

aku tak kisah yang penting aku dapat..lagipun duit hasil sendiri kan...nanti dah kumpul banyak aku jual balik..hahahahahaha*tengoklah dulu..kuikuikui*

p/s : sila jangan membazir..beli apa yang perlu..pesanan utk diri sendiri..lol



No comments:

Post a Comment